真的嗎?

18+ (請對天發誓已過18歳)
坦蕩蕩但健康地去分享

版主: 姥姥, randyboggs, Bella

Re: 真的嗎?

文章栗子媽媽 » 26 10月 2015 11:54

heffalumpiglet 寫:老婆攰到頂唔順啦

唉…個老婆要返工要湊女,又要做家務,點會唔攰呀

個老公藉口話老婆唔理佢,淨係掛住個女,跟著同個後生女同事搞埋
頭像
栗子媽媽

first 350 members (1) first 700 members (1) 1st anniversary (1) xmas 2013 (1)
2013 YMCA's supporter (1) Thank you (1) Big Hug (1) monster (1)
blessing (1) xmas4 (1)

叉燒飽組

Share this Topic

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter Share on Digg Digg Share on Google+ Google+

文章heffalumpiglet » 26 10月 2015 11:56

nainaitze 寫:唉…個老婆要返工要湊女,又要做家務,點會唔攰呀

個老公藉口話老婆唔理佢,淨係掛住個女,跟著同個後生女同事搞埋

自己去攪女人就合法合情合理,咪玩啦!
頭像
heffalumpiglet

first 350 members (1) first 700 members (1) 1st anniversary (1) Dragonboat Festival 2013 (1)
xmas 2013 (1) 我愛祖父母章 (1) 2013 YMCA's supporter (1) super hero (1)
Thank you (1) Big Hug (1) Heartful (1) monster (1)
blessing (1) You cutie (1) xmas2 (1)

鮮蝦腐皮卷組

文章栗子媽媽 » 26 10月 2015 12:01

heffalumpiglet 寫:自己去攪女人就合法合情合理,咪玩啦!

心痛朋友,要返工,要湊女,要做家務,捱到殘。

朋友嘗試挽救,個男人話朋友~~~~
~淨掛住湊女,唔理個男人。
~對男家d人唔好。
~成日波鞋牛仔褲,樣衰老土。

男人仲要朋友寫悔過書,指出錯咩,要點改善
頭像
栗子媽媽

first 350 members (1) first 700 members (1) 1st anniversary (1) xmas 2013 (1)
2013 YMCA's supporter (1) Thank you (1) Big Hug (1) monster (1)

叉燒飽組

文章i m not 33b » 26 10月 2015 12:04

nainaitze 寫:心痛朋友,要返工,要湊女,要做家務,捱到殘。

~對男家d人唔好。

咁衰
個男人自己為左頭家又做左乜呢
係度阿芝阿左!
頭像
i m not 33b

first 100 members (1) first 350 members (1) first 700 members (1) 1st anniversary (1)
Dragonboat Festival 2013 (1) xmas 2013 (1) Thank you (1) Big Hug (1)
blessing (1) big spender (1) xmas2 (1)

24,741

鵝肝蝦餃組

文章heffalumpiglet » 26 10月 2015 12:06

nainaitze 寫:心痛朋友,要返工,要湊女,要做家務,捱到殘。

~對男家d人唔好。

打佢幾巴都賺嘥力,叫妳朋友放佢走啦!賤男,仲要老婆寫悔過書,痴到欠打係咪? 佢一入門口就 ,執好佢嘅包袱,叫佢簽埋離婚同意書,話通姦,即生效。等佢去小三度攪飽佢
頭像
heffalumpiglet

first 350 members (1) first 700 members (1) 1st anniversary (1) Dragonboat Festival 2013 (1)
xmas 2013 (1) 我愛祖父母章 (1) 2013 YMCA's supporter (1) super hero (1)
Thank you (1) Big Hug (1) Heartful (1) monster (1)
blessing (1) You cutie (1) xmas2 (1)

鮮蝦腐皮卷組

文章栗子媽媽 » 26 10月 2015 12:10

shannnb 寫:
咁衰
個男人自己為左頭家又做左乜呢
係度阿芝阿左!

我哋班朋友私下話,個男人有本事,老婆唔使做,加多個工人,咪有時間金錢打扮囉。
你話老婆對你男家嘅人唔好,你又問下自己點做人女婿先啦,pk
heffalumpiglet 寫:打佢幾巴都賺嘥力,叫妳朋友放佢走啦!賤男,仲要老婆寫悔過書,痴到欠打係咪? 佢一入門口就 ,執好佢嘅包袱,叫佢簽埋離婚同意書,話通姦,即生效。等佢去小三度攪飽佢
最後由 栗子媽媽 於 26 10月 2015 12:12 編輯,總共編輯了 1 次。
頭像
栗子媽媽

叉燒飽組

文章栗子媽媽 » 26 10月 2015 12:11

heffalumpiglet 寫:打佢幾巴都賺嘥力,叫妳朋友放佢走啦!賤男,仲要老婆寫悔過書,痴到欠打係咪? 佢一入門口就 ,執好佢嘅包袱,叫佢簽埋離婚同意書,話通姦,即生效。等佢去小三度攪飽佢

朋友好傷心,我哋唔識點講至好
頭像
栗子媽媽

叉燒飽組

文章i m not 33b » 26 10月 2015 12:17

nainaitze 寫:我哋班朋友私下話,個男人有本事,老婆唔使做,加多個工人,咪有時間金錢打扮囉。
你話老婆對你男家嘅人唔好,你又問下自己點做人女婿先啦,pk

呢d男人,放佢走啦!
有得一次 有第2次
今日小3 聽日小4
早d 一腳西佢上太空
自己樂得輕鬆!
頭像
i m not 33b

first 100 members (1) first 350 members (1) first 700 members (1) 1st anniversary (1)
Dragonboat Festival 2013 (1) xmas 2013 (1) Thank you (1) Big Hug (1)
blessing (1) big spender (1) xmas2 (1)

24,741

鵝肝蝦餃組

上一頁

回到 引人入性