點解download又唔到茶館手機版既?

版主: Greentea

點解download又唔到茶館手機版既?

文章師太 » 22 4月 2014 20:31

跟番之前條link既方法。頭先試過唔得。
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
金也空,銀也空,死後何曾在手中。
妻也空,子也空,黃泉路上不相逢。
田也空,地也空,換過多少主人翁。
名也空,利也空,轉眼荒郊土一封。
頭像
師太

first 700 members (1) 1st anniversary (1) xmas 2013 (1) Thank you (1)
Positive Power (1) Big Hug (1) monster (1) blessing (1)
You cutie (1) xmas3 (1)

燒賣組

Share this Topic

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter Share on Digg Digg Share on Google+ Google+

Re: 點解download又唔到茶館手機版既?

文章Diva » 22 4月 2014 22:45

asking....
頭像
Diva

first 100 members (1) first 350 members (1) first 700 members (1) 1st anniversary (1)
Dragonboat Festival 2013 (1) xmas 2013 (1) Chef (1)

管理員

文章rilley » 22 4月 2014 22:48

依家tapatalk upgrade了,
直接去play store download tapatalk vip version就得。
頭像
rilley

first 100 members (1) first 350 members (1) first 700 members (1) 1st anniversary (1)
Dragonboat Festival 2013 (1) xmas 2013 (1) Thank you (1) Big Hug (1)
monster (1) blessing (1)

咸水角組

文章師太 » 22 4月 2014 22:53

係??我要試下。thx.
頭像
師太

first 700 members (1) 1st anniversary (1) xmas 2013 (1) Thank you (1)
Positive Power (1) Big Hug (1) monster (1) blessing (1)

燒賣組

Re: 回覆: 點解download又唔到茶館手機版既?

文章師太 » 29 4月 2014 14:22

rilley 寫:依家tapatalk upgrade了,
直接去play store download tapatalk vip version就得。
download左呢個第一張圖。入去記係呢張第二張圖。
頭像
師太

燒賣組

文章師太 » 29 4月 2014 14:30

Diva 寫:asking....
我拎左一部手機去整完。而家set番晒d野。而家又話我password唔岩。我而家一部手機入到黎。一早login 左。另一部又login唔到。可否幫助。睇唔睇到我既password又出現乜野問題?pm比我知。我既password係乜?好嗎?,thx.
頭像
師太

燒賣組

文章師太 » 29 4月 2014 14:34

summersummer 寫:我拎左一部手機去整完。而家set番晒d野。而家又話我password唔岩。我而家一部手機入到黎。一早login 左。另一部又login唔到。可否幫助。睇唔睇到我既password又出現乜野問題?pm比我知。我既password係乜?好嗎?,thx.
頭像
師太

燒賣組

文章summer summer » 29 4月 2014 14:36

Diva 寫:asking....
ok.攪掂。
頭像
summer summer

first 700 members (1) 1st anniversary (1) xmas 2013 (1)

咸水角組

文章師太 » 29 4月 2014 18:43

rilley 寫:依家tapatalk upgrade了,
新既手機版睇唔到pm既?舊既手機版就睇到。而家我兩部手機。一個新版。一個舊版。都有些分別。請查看看。,thx.
頭像
師太

燒賣組

回到 意見或問路