我鐘意咗識咗幾年嘅朋友

版主: 姥姥, Bella

Re: 回复: 我鐘意咗識咗幾年嘅朋友

文章MungHei » 28 9月 2014 19:40

summersummer 寫:希望你有好消息。

我又唔想失去佢呢個朋友。做的太多又怕佢發覺。
頭像
MungHei
大飽組

first 700 members (1)

大飽組

Share this Topic

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter Share on Digg Digg Share on Google+ Google+

Re: 回覆: 我鐘意咗識咗幾年嘅朋友

文章師太 » 28 9月 2014 19:43

MungHei 寫: 我又唔想失去佢呢個朋友。做的太多又怕佢發覺。

Whatsapp 可以唔使面對面講。其實你可先問他。你比佢既印象是怎樣?你亦可同佢講。同他一起既時候。感覺好舒服同親切。看看他反應先?
金也空,銀也空,死後何曾在手中。
妻也空,子也空,黃泉路上不相逢。
田也空,地也空,換過多少主人翁。
名也空,利也空,轉眼荒郊土一封。
頭像
師太

first 700 members (1) 1st anniversary (1) xmas 2013 (1) Thank you (1)
Positive Power (1) Big Hug (1) monster (1) blessing (1)
You cutie (1) xmas3 (1)

燒賣組

Re: 我鐘意咗識咗幾年嘅朋友

文章blue » 28 9月 2014 19:44

E+通訊好方便, 傾多d message 了解下,試探下。
I am what I am, simply me!
頭像
blue

first 100 members (1) first 350 members (1) first 700 members (1) 1st anniversary (1)
Dragonboat Festival 2013 (1) xmas 2013 (1) Blogger (1) 2013 YMCA's supporter (1)
Thank you (1) Positive Power (1) Big Hug (1) blessing (1)
xmas2 (1) Sponsor (1)

16,019

鵝肝蝦餃組

文章MungHei » 28 9月 2014 19:47

summersummer 寫:Whatsapp 可以唔使面對面講。其實你可先問他。你比佢既印象是怎樣?你亦可同佢講。同他一起既時候。感覺好舒服同親切。看看他反應先?

聽你咁講,我依家已經緊張到死。我依家好想揾佢傾計,但又唔知點開口,因為我唔知呢幾日佢做咩唔揾我。其實我好介意突然被冷落。可能人哋根本唔系咁諗,普通朋友確實無必要日日傾。
頭像
MungHei
大飽組

大飽組

文章師太 » 28 9月 2014 19:51

MungHei 寫:聽你咁講,我依家已經緊張到死。我依家好想揾佢傾計,但又唔知點開口,因為我唔知呢幾日佢做咩唔揾我。其實我好介意突然被冷落。可能人哋根本唔系咁諗,普通朋友確實無必要日日傾。

終之試左就好過唔試。
最後由 師太 於 28 9月 2014 19:54 編輯,總共編輯了 1 次。
頭像
師太

first 700 members (1) 1st anniversary (1) xmas 2013 (1) Thank you (1)
Positive Power (1) Big Hug (1) monster (1) blessing (1)

燒賣組

文章MungHei » 28 9月 2014 19:53

summersummer 寫:終之試左就好多唔試。

咁我會試下主動多d揾佢傾計,多謝你。
頭像
MungHei
大飽組

大飽組

文章師太 » 28 9月 2014 19:54

MungHei 寫:咁我會試下主動多d揾佢傾計,多謝你。

頭像
師太

燒賣組

文章MungHei » 28 9月 2014 19:55

summersummer 寫:

經常都見你online呵呵
頭像
MungHei
大飽組

大飽組

文章師太 » 28 9月 2014 20:00

MungHei 寫:經常都見你online呵呵

係?但我第一次見你響度出聲咋。
頭像
師太

燒賣組

文章MungHei » 28 9月 2014 20:00

summersummer 寫:係?但我第一次見你響度出聲咋。

我潛水多d
頭像
MungHei
大飽組

大飽組

上一頁下一頁

回到 感情生活