我鐘意咗識咗幾年嘅朋友

版主: 姥姥, Bella

我鐘意咗識咗幾年嘅朋友

文章MungHei » 28 9月 2014 19:11

我都唔知點算好,識咗2-3年,最近發覺鐘意咗人哋,覺得好心煩吖!
頭像
MungHei
大飽組

first 700 members (1)

大飽組

Share this Topic

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter Share on Digg Digg Share on Google+ Google+

Re: 回覆: 我鐘意咗識咗幾年嘅朋友

文章師太 » 28 9月 2014 19:15

MungHei 寫: 我都唔知點算好,識咗2-3年,最近發覺鐘意咗人哋,覺得好心煩吖!

如果對方冇伴侶既。咪直接同佢講。起碼嘗試過。好過後悔。人地接受唔接受你。都冇悔。但如果人家有伴侶。就唔好做第三者。
金也空,銀也空,死後何曾在手中。
妻也空,子也空,黃泉路上不相逢。
田也空,地也空,換過多少主人翁。
名也空,利也空,轉眼荒郊土一封。
頭像
師太

first 700 members (1) 1st anniversary (1) xmas 2013 (1) Thank you (1)
Positive Power (1) Big Hug (1) monster (1) blessing (1)
You cutie (1) xmas3 (1)

燒賣組

Re: 我鐘意咗識咗幾年嘅朋友

文章MungHei » 28 9月 2014 19:15

我哋兩個都單身
頭像
MungHei
大飽組

大飽組

Re: 回复: 我鐘意咗識咗幾年嘅朋友

文章MungHei » 28 9月 2014 19:17

summersummer 寫:如果對方冇伴侶既。咪直接同佢講。起碼嘗試過。好過後悔。人地接受唔接受你。都冇悔。但如果人家有伴侶。就唔好做第三者。

我哋兩個都單身,我覺得如果佢對我有意思會表現出嚟,最近幾日佢無揾我傾計,我覺得應該一直以嚟淨系當我系朋友,我又唔想搞到自己咁尷尬。好難過。
頭像
MungHei
大飽組

大飽組

文章師太 » 28 9月 2014 19:19

MungHei 寫:我哋兩個都單身,我覺得如果佢對我有意思會表現出嚟,最近幾日佢無揾我傾計,我覺得應該一直以嚟淨系當我系朋友,我又唔想搞到自己咁尷尬。好難過。

Whatsapp 聯絡下先。再慢慢傾下。
頭像
師太

first 700 members (1) 1st anniversary (1) xmas 2013 (1) Thank you (1)
Positive Power (1) Big Hug (1) monster (1) blessing (1)

燒賣組

文章MungHei » 28 9月 2014 19:21

summersummer 寫:Whatsapp 聯絡下先。再慢慢傾下。

如果佢掛住我自然會揾我,可能人哋對我真系無咩其他諗法。但之前佢又幾關心我,可能淨係朋友之間嘅關心吧。總之呢幾日唔揾我我都覺得佢對我無其他意思。
頭像
MungHei
大飽組

大飽組

文章師太 » 28 9月 2014 19:34

MungHei 寫: 如果佢掛住我自然會揾我,可能人哋對我真系無咩其他諗法。但之前佢又幾關心我,可能淨係朋友之間嘅關心吧。總之呢幾日唔揾我我都覺得佢對我無其他意思。

人家不是你。你又不是人家。人家可能又以為你對他冇意思。機會要自己爭取。唔得既。起碼都叫試過。
頭像
師太

燒賣組

文章MungHei » 28 9月 2014 19:36

多謝你鼓勵。
頭像
MungHei
大飽組

大飽組

文章MungHei » 28 9月 2014 19:36

summersummer 寫:人家不是你。你又不是人家。人家可能又以為你對他冇意思。機會要自己爭取。唔得既。起碼都叫試過。

多謝你鼓勵
頭像
MungHei
大飽組

大飽組

文章師太 » 28 9月 2014 19:38

MungHei 寫:多謝你鼓勵。

希望你有好消息。
頭像
師太

燒賣組

下一頁

回到 感情生活