感慨一下,見到朋友被人蹉跎十幾年青春.

版主: 姥姥, Bella

感慨一下,見到朋友被人蹉跎十幾年青春.

文章gina007 » 06 8月 2016 00:56

其實無論男定女,無上進心仲多多借口,都最好盡早 move on

https://www.facebook.com/littlemouth/vi ... 580689189/
圍觀群衆
頭像
gina007

1,033

大飽組

Share this Topic

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter Share on Digg Digg Share on Google+ Google+

Re: 感慨一下,見到朋友被人蹉跎十幾年青春.

文章束縛不來如人馬座 » 06 8月 2016 19:00

身邊都有
但。。。
一個願打
一個願捱
。。。。

♡橫越半個地球,握著我的幸福鑰匙♡
♡跨渡無數寒暑,盼著每個春夏秋冬♡
橫越半個地球。握著我的幸福鑰匙
跨渡無數寒暑。盼著每個春夏秋冬
頭像
束縛不來如人馬座

first 700 members (1) xmas4 (1)

19,119

鮮蝦腐皮卷組

文章i m not 33b » 06 8月 2016 19:43

但身在其中,唔會明。。。

從內心裡發送
頭像
i m not 33b

first 100 members (1) first 350 members (1) first 700 members (1) 1st anniversary (1)
Dragonboat Festival 2013 (1) xmas 2013 (1) Thank you (1) Big Hug (1)
blessing (1) big spender (1) xmas2 (1)

25,148

鵝肝蝦餃組

文章淘氣雙子座 » 06 8月 2016 23:24

當局者迷......
~~~不要怕,不要悔~~~
頭像
淘氣雙子座

first 350 members (1) first 700 members (1) 1st anniversary (1) xmas 2013 (1)
Thank you (1) Big Hug (1) blessing (1) xmas3 (1)

18,898

鮮蝦腐皮卷組

文章栗子媽媽 » 06 8月 2016 23:26

當事人唔清醒,外人點講都無用
頭像
栗子媽媽

first 350 members (1) first 700 members (1) 1st anniversary (1) xmas 2013 (1)
2013 YMCA's supporter (1) Thank you (1) Big Hug (1) monster (1)
blessing (1) xmas4 (1)

叉燒飽組

文章gina007 » 07 8月 2016 00:13

係架所以我從來唔比意見,純聽佢呻. 其實佢都好清醒架,不過狠心唔到咁咯.
圍觀群衆
頭像
gina007

1,033

大飽組

文章i m not 33b » 07 8月 2016 00:17

我有一個朋友好清醒咁離開個老公。。。(因為佢燥狂,出刀)
但十年後,我先發現,佢太驚再見佢,搞唔成離婚,無再理件事。。。我搵左啲資料俾佢,我估,仍然無去搞!因為佢好驚當有信通知果個男人,佢會走去佢娘家嘈。十年以上無一齊,但仍然癲癲地。

真係點講都無用。。。

從內心裡發送
頭像
i m not 33b

first 100 members (1) first 350 members (1) first 700 members (1) 1st anniversary (1)
Dragonboat Festival 2013 (1) xmas 2013 (1) Thank you (1) Big Hug (1)
blessing (1) big spender (1) xmas2 (1)

25,148

鵝肝蝦餃組

文章栗子媽媽 » 07 8月 2016 13:01

i m not 33b 寫:我有一個朋友好清醒咁離開個老公。。。(因為佢燥狂,出刀)
但十年後,我先發現,佢太驚再見佢,搞唔成離婚,無再理件事。。。我搵左啲資料俾佢,我估,仍然無去搞!因為佢好驚當有信通知果個男人,佢會走去佢娘家嘈。十年以上無一齊,但仍然癲癲地。

真係點講都無用。。。

從內心裡發送

連申請自動離婚都唔敢?好慘
頭像
栗子媽媽

2013 YMCA's supporter (1) Thank you (1) Big Hug (1) monster (1)

叉燒飽組

文章i m not 33b » 07 8月 2016 13:05

栗子媽媽 寫:
連申請自動離婚都唔敢?好慘

我諗被離婚點都會有信通知個男人,驚到時佢又發癲。佢知道我朋友娘家係邊,佢地個女仲係娘家湊。

佢有佢考慮,我都想佢唔好咁耐仲活係恐懼中。但唔會迫佢,方法俾左佢。

從內心裡發送
頭像
i m not 33b

25,148

鵝肝蝦餃組

文章栗子媽媽 » 07 8月 2016 13:06

i m not 33b 寫:我諗被離婚點都會有信通知個男人,驚到時佢又發癲。佢知道我朋友娘家係邊,佢地個女仲係娘家湊。

佢有佢考慮,我都想佢唔好咁耐仲活係恐懼中。但唔會迫佢,方法俾左佢。

從內心裡發送

好陰公
頭像
栗子媽媽

叉燒飽組

回到 感情生活